• Àlbums Il·lustrats

  Àlbums Il·lustrats

  Els àlbums il·lustrats d'Animallibres, enquadernats en tapa dura i amb dibuixos a color en totes les pàgines, faran gaudir grans i petits amb històries enginyoses i il·lustracions sorprenents. Obres de qualitat que seran la porta d'entrada al món de la lectura per als infants que comencen a llegir, i per als que encara no en saben.

  Rss
 • La biblioteca dels ratolins

  La biblioteca dels ratolins

  Rss
 • La puça d

  La puça d'Animallibres

  Una  col·lecció per als petits que ja s’atreveixen a llegir sols

  Rss
 • Diccionari Visual

  Diccionari Visual

  Un volum il·lustrat per facilitar l’aprenentatge del vocabulari bàsic

  Rss
 • Des-Contes

  Des-Contes

  Des-Contes ens acosta els contes clàssics més famosos d’una manera tendra, esbojarrada i, sobretot, molt divertida. Es tracta d’una sèrie de 10 títols que convida els més petits a fer una relectura sorprenent de les històries que tots creiem conèixer.

  Rss
 • Little Elephant

  Little Elephant

  Una sèrie de deu títols per a primers lectors amb textos en anglès i català per a fomentar l’hàbit de llegir en dues llengües. Llibres d’autors i il·lustradors prestigiosos amb lletra majúscula i il·lustracions a color.

  Rss
 • El Món del Gripau

  El Món del Gripau

  Una col·lecció de llibres amb els millors autors i il·lustradors perquè les primeres lectures esdevinguin un veritable plaer. Llibres amb lletra manuscrita i incorporació progressiva del text que introdueixen als temes de l'àrea de Coneixement del medi de primer cicle de Primària.

  Rss
 • Les Bestioles del Jardí

  Les Bestioles del Jardí

  La marieta Antonieta és la protagonista d'aquesta col·lecció per a lectors a partir de 5 anys. Tots els llibres, il·lustrats en color, conten històries senzilles i divertides amb unes bestioles ben simpàtiques com a protagonistes.

  Rss
 • La Meva Maleta

  La Meva Maleta

  La nova col·lecció «La Meva Maleta», destinada als primers lectors, té un doble nivell de lectura, textual i gràfic, perquè els nous lectors adquireixin autonomia a través del text i de les il·lustracions. Els dibuixos, a tot color, ocupen dues pàgines i incorporen un text breu en lletra d’impremta.

  Rss
 • Cartera de Valors

  Cartera de Valors

  Deu contes i un quadern amb activitats amb l'objectiu d'educar per a la convivència. La pau, el respecte per les diferències, la igualtat entre els dos sexes, l'educació viària, la higiene... són valors en què aquesta col·lecció endinsa els lectors a partir de 5 anys. A més, ho fa de la mà dels millors autors del moment. 

  Rss
 • El Bagul dels Monstres

  El Bagul dels Monstres

  Els protagonistes d’aquesta col·lecció són criatures o monstres de l’imaginari infantil presentats amb molt de sentit de l’humor i fantasia. Una col·lecció profusament il·lustrada a tot color per professionals de prestigi internacional i amb textos d’Enric Lluch que ajuden a perdre la por amb una lectura ben divertida.

  Rss
 • La Formiga

  La Formiga

  Aquesta col·lecció acompanya els nens en el descobriment de la lectura i la seva màgia. A través de diverses sèries, adaptades a l'edat dels lectors, «La Formiga» ofereix llibres divertits i amb un gran potencial educatiu que es complementa en les propostes didàctiques –descarregables des del web–, molt útils per a pares, mares i ensenyants en la formació dels petits.

  Rss