23-6-2014
Has pensat què llegireu aquestes vacances?
Arriben les vacances! És temps de llegir, de viure aventures i cabussar-se en els llibres!

Per fi arriben les vacances i és un bon moment per compartir amb els més petits de la casa aventures, històries fantàstiques, misteris i un bon grapat de rialles. A Animallibres t'oferim una selecció de les novetats perquè us pugueu cabussar amb els més menuts en els nostres llibres.

Recorda, llegir ens fa grans!

 


 

Àlbums il·lustrats

El Barret Original i la Ciutat Grisa

David Granados

El senyor Joliu és un home gris que viu en una ciutat grisa, però sempre ha volgut ser original. Com trobarà la manera de sentir-se una persona única i especial?

Crea les teves joguines
Marta Ribón

 

Una manera creativa de divertir-se amb manualitats de reciclatge: un robot, un drac... Quantes coses podem fer per divertir-nos amb els materials que llancem a les escombraries!

 

Dues col·leccions d'aventures per a l'estiu!

 
«Els Tiki-Taka»

La pilota robada

Joan Portell Rifà i Raimon Portell Rifà

En Xavi i l'Andrés volen passar l'estiu jugant a futbol. Els del club del Casino els han pres la pilota i, per recuperar-la, els repten a un partit.

 

«Els increïbles descobriments de Harry Tage»

La serp emplomallada

Jacopo Olivieri

Dorm en un museu, té un dinosaure com a amiga i per a ell no hi ha cap missió impossible. Cada misteri és un repte per a Harry Tage!

 

Títols per a totes les edats!

tl_files/llibres/miniatura/cavallet_de_mar/A-la-pisccina copia.gif

A la piscina

Enric Lluch

Que divertit, anar a la piscina! En Juli encara no sap nedar, però de segur que amb l’ajuda del monitor n’aprendrà en un tres i no res.
   tl_files/llibres/miniatura/Les bestioles del jardi/010_Festa-major.gif

Festa Major

Gemma Armengol

Cada any, amb la calor de l’estiu, les bestioles del jardí es preparen per celebrar la Festa Major. Enguany, fins i tot, hi haurà ball!

 


A partir de 6 anys

La nena que només es va poder endur una cosa

Eulàlia Canal

Què li pot regalar Lena a l'àvia ara que fa 100 anys? Sort que els seus companys de classe estan disposats a donar-li un bon grapat d'idees!

 

A partir de 8 anys

Això és un secret que només sé jo

Eulàlia Canal

Arribo a l'escola i em trobo la porta oberta... La Dèlia està estirada a terra. Al seu costat, un botó amb el gravat d'una serp. Penso: sóc a l'escenari d'un assassinat.
 

 

           

A partir de 8 anys

El dia que el metro se'ns va empassar

Gemma Armengol

La Clàudia i en Roc descobreixen un home que els recorda un espia dels còmics de Tintín. Quan decideixen seguir-lo, no imaginen que el personatge els farà desaparèixer...


  tl_files/llibres/miniatura/la tortuga setciencies/003_Descens-al-barranc-del-Diable.gif

A partir de 9 anys

Descens al barranc del Diable

Víctor Raga

El senyor Cantalombardi conta a en Martí i a l’Helena el viatge que va fer amb el seu cosí: des de les fonts del riu fins a la desembocadura a la mar. Aprendràs un munt de coses! 
           
A partir de 10 anys

L'impostor. La fantàstica història de Joles Sennell

Josep Albanell 

Joles Sennell és el pseudònim amb el qual he publicat llibres, assistit a programes de ràdio i TV... Però ha arribat l'hora d'explicar la veritat: tots aquests anys he actuat com un impostor.

 

A partir de 10 anys

Abril és nom de primavera

Núria Pradas

L'Abril té molt clar el tema de la seva primera novel·la: la injustícia més injusta que us pugui venir al cap i que està vivint a casa seva.

 


 

 

Tornar