19-6-2019
Ja tenim els 'booktubes' guanyadors del concurs!

Moltes gràcies a tots els centres i alumnat per participar al concurs de booktubes i ajudar-nos a celebrar el títol número 100 de la col·lecció «La Formiga» d'Animallibres!

 

Hem de dir que la decisió ha estat molt difícil degut a la gran quantitat de vídeos que hem rebut, així com a la gran qualitat que tenen. Però després de 263 booktubes i 30 escoles participants, ha arribat el moment d'anunciar els 3 vídeos guanyadors:

 

200 € en llibres
Premi a la participació

És per a l'escola el Sitjar de Linyola (Lleida), amb un total de 49 booktubes enviats.

 

100 € en llibres
Premi del públic

És per a l'alumne Rayan, de l'escola el Sitjar. El seu booktube del llibre Assassinat fora de temporada, ha aconseguit 1.763 visualitzacions. Podeu veure'l aquí.

 

100 € en llibres
Premi a l’originalitat

És per als alumnes Martí i Francesc, de l'escola l'Assumpció de Deltebre pel seu booktube del llibre Ricard, el del forat negre, inspirat en els informatius. Podeu veure'l aquí.

 

Menció especial
Premi a l’originalitat

Hem decidit otorgar un premi addicional de 50 € en llibres per a l'alumna Alhana, de l'escola Blancafort, pel seu original booktube del llibre Tap! Podeu veure'l aquí.

 
Image

Premis directes!

Un llibre per cada booktube

Hem enviat a temps tots els exemplars als centres perquè els gaudiu en la vostra festa de fi de curs. Si encara no heu rebut els llibres pels booktubesenviats, no us preocupeu! Els últims enviaments poden arribar-hi al llarg del dia d'avui o demà. Recordeu que en www.animallibres.cat trobareu propostes didàctiques descarregables de cadascun dels títols.

 

Moltes gràcies per participar-hi!

Esperem que aquesta iniciativa us hagi ajudat a engrescar l'alumnat en el gust per la lectura! L'enhorabona a tots els participants per l'esforç i, molt especialment, als guanyadors i guanyadores.

Tornar