15-7-2013
Pep Albanell, Premi Trajectòria 2013
L’acte de lliurament se celebrarà el 12 de setembre a La Setmana, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.
Pep Albanell serà guardonat amb el Premi Trajectòria que atorga la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català.

Pep Albanell serà guardonat amb el Premi Trajectòria que atorga la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català. Membre fundador del col·lectiu Ofèlia Dracs, Pep Albanell és tot un referent per a diverses generacions d’infants i joves amb més de 70 llibres publicats. A Animallibres trobareu tot un clàssic com és La guia fantàstica, o novetats més recents com El follet Bambalambà, i altres títols com La bruixa Katric Catrock i la fada Dolsi Tante. A més, també ha publicat poesia, narrativa, diverses obres de teatre, assaig i guions per a cinema i teatre.

Us recordem que Animallibres participarà en la Setmana del Llibre en Català, que aquest any tindrà lloc del 6 al 15 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Per la nostra caseta passaran a signar autors com Jaume Cela, Pep Molist, Dolors Garcia i Cornellà, Jesús Ballaz, Gemma Armengol, Teresa Duran o Pep Albanell, entre molts altres.

Estigueu atents a les novetats!

Tornar